Hovedseksjon

God sommerferie!

En gruppe mennesker i en kano

Et skoleår går veldig fort! Å begynne på videregående er veldig nytt i oppstarten. Derfor satser vi mye på å ta skikkelig godt i mot de nye elevene våre. For alle vg1-elever startet skoleåret 2023-24 med mye fokus på klassen og det sosiale fellesskapet. Faddere fra vg2 og vg3 gjorde en viktig jobb, med fadderopplegg på skolen og overnattingstur til Åstjern ved Brandbu (Se foto) Elevene på vg1 ble veldig mye bedre kjent på denne måten. 

Gjennom skoleåret er det fint å kunne bli med på ulike aktiviteter. Elevrådet, elevstyret og skolemiljøutvalget er viktige arenaer for saker som handler om godt skolemiljø. Revyen trenger alltid folk, ikke bare på scenen, men også backstage. Det er et kjempebra sosialt prosjekt! Idrettsstyret har konsentrert seg om turneringer, der det både er populært å delta på banen og som publikum. U-prosjekt har stekt veldig mange valfler i lunsjen til inntekt for vårt humanitære prosjekt. Tilrettelagt avdeling har eget bakeri og gleder oss med verdens beste ullernbolle hver uke! Sjakkentusiastene har spilt sjakk så ofte de kan. Årbokredaksjonen har sprengjobbet for å få på plass en bok med klassebilder og minner fra hele skoleåret. 

Vi har lært og lært fra august til juni. Vi har øvd og prøvd. Vi har samarbeidet. Vi har utviklet stadig økende kompetanse. Noen elever har kommet til NM og OL i fag. Andre har vært utplassert og lært noe ekstra. Mange har vært på ekskursjoner og hatt besøk, som også har bidratt til økt læring. Det er gøy å lære på flere og varierte måter. 

Alle avgangselever og elever på vg2 har tatt eksamen. Det har noen elever på vg1 også. Elever og ansatte har stått på og sørget for en solid avslutning av et godt skoleår på Ullern. 

Plutselig er sommerferien her - med ubrukte dager og skikkelig fri. Vel fortjent. Tusen takk for skoleåret 2023-24, alle sammen!