Hovedseksjon

Gi av deg selv!

Med PC

U-prosjekt er vårt humanitære prosjekt, der vi bidrar til å drive jenteskolen Prosperity Girls High School i Sierra Leone. Vi har en egen innsamlingsaksjon hvert år: «Gi av deg selv-dagen».

«Gi av deg selv-dagen» er torsdag 23.november. Denne dagen jobber du i solidaritet med elevene i Sierra Leone og gir et dagsverk. Da bidrar du til at de får god skolegang og bedre muligheter videre i livet. 

Du finner selv en jobb, enten i en bedrift eller hos familie, nabo, venner etc. Brevet du kan gi til arbeidsgiver finner du her

Frist for betaling av minimum kr 400, som du har tjent, er søndag 26. november kl 23:00. Dersom bedriften har senere utbetaling enn dette, sier du fra til Petter Myrann på Teams. Husk å oppgi hvilken klasse du går i.

Dersom det er vanskelig å finne en jobb, kan du også selge bakst el. I så fall må du avtale med Petter og få en plakat med betalingsinformasjon ol.

«Gi av deg selv-dagen» har eget skoleopplegg på Ullern kl 08.15-15.00 for den som eventuelt ikke deltar. Dette må være meldt innen mandag 20.november via denne lenken.

Det vil bli ført fravær for elever som ikke betaler inn minst 400 kr eller deltar på hele skoledagen. Alle spørsmål om denne dagen rettes til Petter Myrann.

Vi håper alle får en fin dag og at vi får samlet inn mange penger til dette viktige prosjektet!

Hilsen U-Prosjekt, Ullern vgs