Ungdomsbedrifter til NM

Pust UB er videre til NM

Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Oslo ble en spennende opplevelse for våre åtte bedrifter fra Ullern vgs. Denne store, omfattende konkurransen foregikk digitalt, med 12 ulike konkurransekategorier. På bildet ser du pauseglimt fra den intense konkurransedagen, med fire av fem fra bedriften PUST UB. 

Av 124 påmeldte bedrifter er 14 videre i konkurransen om å bli "Oslos Beste Ungdomsbedrift", noe som foregår 26.mars. Her er tre ullernbedrifter finalister: PUST UB, Pressium UB og BreadHead UB. Vi gratulerer! 

Neste steg for bedrifter som har gjort det skarpt i Oslomesterskapet, er å representere fylket i NM-finalen 29.april. Elevene fra skolen vår fikk mange nominasjoner og fine plasseringer. I alt har fire bedrifter gått videre til norgesmesterskapet. 

"Beste forretningsplan"

Nr 1 PUST UB,

Nr 2 UngHjelp UB.

Disse to skal representere Oslo i denne konkurransen i NM-finalen. 

“Beste arbeidsplass"

 nr.1 Bread Head UB  - er videre til NM (også  nominert til “Innovasjonsprisen” og “Beste regnskap”)

“Best in Business”

Nr 3 PUST UB

Frekvens UB  og Pressium UB ble nominert i “Best in Business”

“Beste samarbeid med næringslivet”

Nr 1: Pressium UB - er videre til NM

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre! 

På Ullern er Entreprenørskap og bedriftsutvikling et eget programfag på vg2 og vg3 ST. Fylkesmesse og norgesmesterskap er høydepunktene i elevenes arbeid med ungdomsbedrift, der alle får mulighet til å vise seg fram i konkurranse med bedrifter fra andre skoler, både lokalt og nasjonalt. 

Skolen vår har også ungdomsbedrifter på MK. Disse er rene mediebedrifter, som utfører ulike formidlingsoppdrag. Ungdomsbedrifter blir vanligvis opprettet, drevet og lagt ned i løpet av et skoleår. Vi har også eksempler på bedrifter som har fungert sammen i to og tre år. I tillegg til dette, er det mulig å drive egen virkspomhet etter at årene på videregående er avsluttet. Å være del av en ungdomsbedrift er en fin måte å lære på. Vi tenker at disse elevene skaffer seg mye god kompetanse, som framtidssamfunnet trenger.